Pages

2009. jan. 4.

Nincs Pénz A Top Gear Cimü Müsora

Ezt nem rég találtam a comment bloggon

Elég szomorú egy hír

Kellemetlen hírt olvastunk a Digital Spy nevű brit tévés oldalon: a Top Gear-t is elérte a válság, és úgy tűnik csökkenteni kell a műsor költségvetését. Ha most gecik akarnánk lenni, akkor azt mondanánk, hogy a nadrágszíj meghúzását talán kezdhetnék Jeremy állítólag elég magas fizetésével, de nem tesszük. A korábban még az USA-ba is ellátogató autós műsor ezek szerint ilyen nagyszabású kalandokra a jövőben nem válllalkozhat, amit sajnálunk, mert az is mennyire jó volt már, amikor Budapesten rallyztak egy sort, vagy amikor a svájci hegyekben próbáltak ki állat sportkocsikat.

A Top Gear producere, Andy Wilman szerint azért kell visszavenni a költségekből, mert a BBC minden műsora megérzi a válságot, és velük sem kivételezhetnek. A baj csak az, hogy szerinte a műsoron egyszerűen nincs hol faragni: ami pénzt ráköltenek, az ott van a képernyőn, szóval egyelőre fogalma sincs, hogy hol tudnak majd csökkenteni a kiadásokon. Clarkson persze ezt sem hagyta szó nélkül: "Ahelyett, hogy visszavennénk az arcból, és mondjuk nem két helikopterről forgatnánk, készítünk 13 epizódot a megszokott Jerry Bruckheimer-látványvilággal, és amikor méár csak tíz forntunk marad a költségvetésben, jöhet az utolsó, ami így iszonyú fapados és fos lesz." Az ugrás után van négy, nagyon fasza videónk.










Mióta a BBC levette a képernyőről a legnézettebb autós műsort,azóta nem is igen halottam,hogy mi történt azóta,de mint most olvastam,a válság szinte már mindent utol ért,na mindegy,akinek kell az összes rész,az innen le tudja tölteni mindet


http://www.finalgear.com/shows/topgear/


Remélem mihamarabb vissza tér minden a régi kerék vágásba,mert ez igy nagyon nem pálya :S

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése