Pages

2009. jan. 25.

Vasárnap Délután Internet Nélkül

Ma délután 14:00órától egészen 16:00óráig nem volt internetem,és nem értettem,hogy miért nincs,fel is akartam hívni az Interware-t,mivel annál az internet szolgáltatónál vagyok,legalább 15x hívtam őket,ha nem többször,de egyszerűen foglalt volt a vonal,mint később kiderült ezért nem volt internet egész délután

Órákon át országszerte akadozott, leállt az internetszogáltatás. A példátlan rendszerzavart egy T-Com kábel szakadása, majd azt követően egy hálózati eszköz túlterhelődése és meghibásodása okozta. A Népszabadság Online szerint az átvágott gerincvezeték miatt az ország internetforgalmának nagy része a fővárosi központon keresztül ment, egészen addig, míg a rendszer bírta kapacitással. Azonban hamar torlódás alakult ki - ekkor az adatok egy része tárolódik és késleltetve megy tovább. Ha a torlódást okozó nagy forgalom nem szűnik meg - ahogy most történt - akkor rendszerint adatvesztés is bekövetkezik, például olyan, hogy egy e-mail soha nem ér célba, vagy egy internetes kérésre nem jön válasz, ilyenkor érzékeli a felhasználó, hogy nem megy az internet.


forrás :
http://www.blikk.hu/rovid_hir/?cikk=132796

Még az Rtl Klub hiradójában is meg emlitették

RTL Híradó
2009-01-25, 16:59
Órákig elérhetetlen volt több, a cég által üzemeltetett weboldal is. Maradi István, a magyar telekom igazgatóhelyettese az RTL Híradónak elmondta, hogy vasárnap délelőtt valakik Szekszárdnál elvágták a kábeleket. Ezért órákkal később a rendszer túlterhelődött és az egész országban leállt az internetszolgáltatás.

Délutánra tudták kijavítani a hibát és újraindítani a rendszert.


forrás : http://www.rtlhirek.hu/cikk/242730

Erre csak annyit tudok mondani,ami haverom msn-es személyes üzenetében is szerepel

Jómunkásember elvágta a kábelt erre fél Magyarországon elmegy a net . Thx remélem zúzol a kocsmába ünnepelni

Tényleg,csak gratulálni azoknak a munkásoknak,akik elintézték a vasárnap délutánt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése