Pages

2009. júl. 4.

Ork Biztonságiak Az Éjszakai Járaton

Ma hajnalban volt szerencsém felfedezni egy olyan új jelenséget felfedezni a 907 éjszakai buszon,amit úgy hívnak,hogy Ork jegyellenőrök az éjszakai járatokon.

Szóval vázolom a helyzetet.Egy kiadós biliárdozás után békésen állok a busz megállóban és várok az éjszakai járatra,ami engem fél útig haza dob,és amikor felszállok az első ajtón akkor egy BKVs Ork ily féle képpen köszönt nekem :
"- Hello,van jegyed van bérleted?"

Mondom jaja van,és büszkén vettem elő a bérletemet a bal farmer zsebemből,amit megmutattam neki,majd beljebb engedett a buszba.

Nagy szerencsére nem kellett túl sokáig állva utaznom a buszon,hiszen attól a megállótol számítva ahol én szálltam attól a 3. vagy 4. megállónál egy ülő hely fel is szabadult,na jó mondom leülök.

Na amikor leültem,és hátra néztem az a látvány fogadott,hogy csak a busz első és második ajtajánál lehet felszállni,ahol ráadásul még Ork biztonsági szolgálat áll,és ráadásul még ők ellenőrzik az ember jegyét,esetleg bérletet.

Nem tudom,hogy ti ehhez hogy viszonyultok,és hogy fogadtátok,vagy fogadjátok amikor ilyen helyzettel találjátok magatokat szembe,de ez azért már kicsit pofátlanság,most hogy azért vezették be ezt a rendszert,mióta elkalapáltak néhány buszsofőrt,az még nem azt jelenti,hogy na most minden buszon végig játszódik ez.Szerény személyem szerint bőven elég lenne az,ha csak arra a két járatra,éjszakai járatra lenne érvényes,a melyikeken történt az eset....

Szerintem ez már egy kicsit pofátlanság,még jó hogy aztán a 931 éjszakain nem volt ilyen....még csak az kéne

ajánlott linkek a bejegyzéshez
http://bkvfigyelo.blog.hu/2009/07/04/megint_buszsoforre_tamadtak

http://bkvfigyelo.blog.hu/2009/07/03/hova_tunik_az_a_rengeteg_penz

http://bkvfigyelo.blog.hu
/2009/07/02/nem_erdekli_a_buszosokat_az_elso_ajtos_rendszer


http://bkvfigyelo.blog.hu/2009/06/30/ujabb_vonalon_folytatodik_az_elso_ajtos_felszallas

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése