Pages

2009. júl. 20.

XIV.Erotika Kiállitás & Börze - Idöpont És Helyszín Változás

Eredetileg úgy volt,hogy az idei Erotika Kiállítás & Vásár ugyan ott lesz ahol tavaly is volt,csak jóval későbbre volt rakva,olyan November második-harmadik hetére,de a szervezők előbbre rakták,annyival előbbre mint tavaly is,mert a 2008 is évben előbbre hozták,akkor olyan szeptember 5-6 volt megrendezve a XII. Erotika Kiállítás.Az idei évben pedig Szeptember 26. - 27.kerül megrendezésre.



De most nem csak az időpont változott,hanem maga a helyszín is,mert ha jól olvastam egy fórumon,akkor azért lett máshová rakva a kiállítás területe,mert a szervezők úgy látták,hogy amikor a Hungexpo területén volt a vásár,akkor sok volt az üres és tátongó rész,természetesen azért is kellett bérleti díjat fizetni.Így idén a Syma Csarnokban kerül megrendezésre a XIV.Erotika Kiállítás.A szervezők azt ígérik,hogy a Symában minden helyett kifognak használni.



A Kiállítás weboldalán a fellépökröl és programokról még nincs pontos információ,az oldalon még csak vendégkönyv menü pont működik.Gondolom a müsor is csak olyan Augusztus vége felé lesz meg,és akkor gondolom közé is teszik.

Szóval ne feledjétek !!!
2009.Szept. 26-27,XIV.Erotika Kiállítás & Börze,Syma Csarnok,Budapest.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése