Pages

2009. nov. 12.

Megszünik Az FHM

Sajnos a címben szereplő hír igaz,decemberbe kerül utoljára az újságosokhoz az FHM Magazine,mivel Januárba már megszűnik a lap.A megszűnés hátterébe az ország válsága áll.Igen nagy kár a lapért,mivel hogy olyan sztár hölgyeket sikerült levetkőztetni a lapnak,mint pl.: Csisztu Zsuzsa,Kisó,Sári Évi,Horváth Éva,Hargitai Bea,Labancz Lilla,Debreczeni Zita,Pirner Alma,Kapócs Zsóka,Rubint Réka,stb.



Bár én nem igazán vettem meg túl sokszor a lapot,de egy biztos,ez nem csupán csak egy egyszerű férfi lap volt,mint konkurens társai (CKM,Playboy) hanem egy olyan havi lap amit ha az ember megvett az újságosnál,vagy esetleg csak bele olvasott akkor mindenki talált magának megfelelő cikket,meg amúgy is ebben az újságban minden olyan dologról szó esett ami a legtöbb férfi társam kedvenc témája,gondolok én itt a borokra,élet művészetre,elektronikai cuccokra,meg mi egymásra.



Igaz ahogy a FHM honlapján az olvasói leveleket olvasom eléggé megvagyok döbbenve azokon az embereken,akik tényleg csak fikázni tudják az újságot,és nem az,hogy értékelnék,hogy egy ilyen világ méretű különleges lap is van Magyarországon,mint az FHM.

Csak egy példa,a felháborító olvasói levelek egyikére.

Kedves FHM,Régóta olvasótok vagyok, eddig kussoltam, de azért van, amit már én se nyelek le. A legfontosabb: miért nem figyeltek azokra az oldalakra is, amiket nem ti készítetek? Egyik-másik promótok ocsmány, amit jó érzésű ember sajtóban nem hoz le, de hát ti tudjátok... Erre persze mondhatjátok, hogy ti nem vagytok jó érzésű emberek, de erre meg azt mondom, hogy akkor minek jártok wellness szállókba. Merthogy ez a másik bajom. Azt még elnézem, hogy "Pritz kolléga" Franciaországba megy egy idiótát fényképezni, aki a plafonon lóg, mert ezen jót röhögök, és jó volt az interjú is, érdekes, na. De hogy wellness szálló??? Meg: "misztikus hangulatú, kicsit nagymama illatú herbárium" - észnél vagytok?Wellness szállóban lógatni a répát, és utána kiköhögni pár szép mondatot, az nem kunszt. De még ezt is elnézem, ha most összeszeditek az ország legalább öt leglerohadtabb kocsmáját, és csináltok egy Badness összeállítást is. Dolgozzatok meg a pénzetekért!Amúgy ne szarjatok be, vannak a májusi lapban jó dolgok is, pl. baromi sok nő, a veterán Norbi, a maffiózók, az Afganisztán-anyag, a finom kis Borpárbaj, stb. Most még a Divat is vicces, az együttessel. A Sándor Orsi viszont elég vérszegény, a "szégyentelen" Kaity sokkal több oldalt érdemelt volna, de




Bár jó hír,hogy csak Magyarországon szűnik meg az újság,a többi országba még mindig megtalálható lesz,csak itt kicsiny hazánkba tünnik el ez az igen egyedi magazine.Szóval aki teheti az emlékül vegye meg a novemberi,és a decemberi számot,mert lehet,hogy egyszer még lesz kinek mutogatni,hogy "na annak idején még léteztek ilyen különleges újságok"

http://index.hu/kultur/media/2009/11/11/megszunik_az_fhm/

http://www.kreativ.hu/cikk.php?id=25124

http://www.mediainfo.hu/hirek/article.php?id=15500

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése