Pages

2009. jún. 26.

† R.I.P Michael Jackson †

Michael Jackson a legendás Pop király legenda ma hajnali 1:30kor elhunyt (Amerikai idő szerint délután).Jacko egy igazi Pop ikon volt,ha szabad így fogalmaznom,egyszerűen egy kivételes tehetség volt,még egy ilyen valaki mint amilyen ö volt,nem lesz még egy.

2009. március 5-én bejelentette, hogy 10 koncert erejéig visszatér, és elénekli azokat a számokat, amiket rajongói szeretnének. Később ez a szám 30, majd 50 lett a hatalmas érdeklődés hatására. Beállított két újabb rekordot: egy embert ennyien nem láttak még egy helyen fellépni (O2 Aréna), és az ő koncertjeire keltek el leghamarabb a jegyek az egész világon, a Guiness Books of World Records mérései szerint minden másodpercben 2 jegyet adtak el.

A ma reggeli Mokkában a Magyar Michael Jakson fan klub elnöke be jelentette,hogy este 20:00 órától Michael Jackson megemlékezés lesz a Kempinski hotel előtt gyertyát gyújtanak, ennek a szállodának a királyi lakosztályában szállt meg 1994-es első budapesti látogatásakor Michael Jackson.Akkor azért jött, hogy felmérje világ körüli turnéja budapesti állomását, 1996-ban a Népstadionban koncertezett.

Szóval aki tud,és akit érdekel,akkor az azért jöjjön el,hogy minél többen megemlékezeshesünk erről a különös és egyedi ikonról.

http://www.zene.hu/20090626_a_kempinski_elott_gyaszolnak_a_rajongok



Michael Jackson Vs Michael Jordan - Jam
Michael Jackson Jam

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése