Pages

2009. szept. 14.

A Magyar Dal Napja : Animal Cannibals concert At Zp

Ne haragudjatok,hogy tegnap nem irtam,de annyira nem volt eröm az után a koncert után,amit az Animal Cannibals adott a Zöld Pardonban a Magyar Napja alkamából,hogy az valami hihetetlen.

Hiszitek vagy sem,de azért jó látni,hogy vannak még olyan bolondos emberek,mint amilyen mi néhányan vagyunk,na jó,ők azért kicsit bolondosabbak,meg a szövegük is olyan lökött,de ez a jó..

Szóval kevesen tudjátok azt rólam,de egyszerűen bírom,és rajongok is az Animal Cannibals-ért,igaz életemben eddig csak kétszer voltam a koncertjeinken,de viszont már több Its Riteos rendezvényükön voltam...

Hála az égnek tegnap pont volt szerencsém el látogatni az egyik koncertjükre,igaz csak 20perces volt,vagy mennyi,és kb 3-4számot adtak elő,de azért így is megérte elmenni,csak hát mint ti tudjátok tegnap volt a Magyar Dal Napja,és ők ez alkalomból adták a koncertjüket,és azért is volt ilyen rövid az idejük,mert több együttes is fellépet a zp színpadán,és mindegyik előadó csak ilyen rövid időt kapott a szerepléshez..

Viszont olyan számokat adtak elő,mint a Csirió,Péntek,Csillogjon Csörögjön,és a Budapest Nyáron című dalaikat,igaz nem voltunk olyan sokan mint egy SP koncerten,de azért voltunk páran,a koncert után viszont egy pár ember viszont meg is rohamozta az állat kannibálokat,na jó köztük voltam én is,meg az unokatesóm,és annak az öcse is,aki szintén az unokatesóm.

Szerencsére már van egy közös képem mind kettejükkel,meg egy autogramom is,csak az az unokatesómnál marad,majd legközelebb elkérem tőle.Amúgy meg jövőhét hétvégén,azaz szombaton újra fellépnek,csak akkor a helyszín már az Aréna Pláza előtti részen lesznek valahol,és akkor már remélem,hogy több idejük lesz,mint a mostani koncerten :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése