Pages

2009. szept. 8.

Több mint USB testőr

Hmm,mit találtam a net-en,úgy látszik az emberi hülyeség határtalan :)

Kábeles Kigyúrt Kopasz Kidobó

Ugye, neked is volt már olyan az életed során, hogy jól jött volna, ha áll mögötted egy kétméteres, izmos figura, csak úgy nyomatékképpen? De ezeket az embereket sajnos nehéz megfizetni, átverni meg nem lehet őket, mert ők aztán tutira meg kell, hogy kapják a bérüket. Szerencsére már lehet kapni tíz dollárért is ilyen testőrt - igaz, csak egy picike USB-set.



Ez a kidobó a tulajdonodat védi. Ha elmégy például ebédszünetre, csak bedugod a gépedbe az USB csatlakozóját, aktiválod a mozgásérzékelőjét, és ő aztán minden, a közelben mászkáló egyedet elhajt a... szóval máshova. Mindezt nem fizikai erőszakkal éri el, ő az érvek híve. Ha mozgást érzékel a közelben, olyan mondatokkal riasztja el az illetéktelen behatolókat (angolul), mint például "Itt nem látnak szívesen." A legjobb indok persze az, hogy "Ha nincs rajta a neved a listán, nem jöhetsz be".



Komolyra fordítva: természetesen nincs sok értelme ennek a kis játéknak. De el tudok képzelni olyan helyzetet, amikor jól jöhet: például amikor valakinek finoman szeretnéd a tudtára adni, hogy ugyan ne másszon már bele a monitorodba, amikor veled beszél. Vagy jelezheted a főnöködnek, hogy attól még, hogy a főnököd, nem kéne a gépedben turkálnia, amikor te nem vagy ott.


Amúgy ezt a figurát itt lehet megvásárolni :
http://www.gadgetshop.com/TechnoGadgets/USB_Gadgets/USB+Bouncer/EPN322651

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése