Pages

2009. ápr. 17.

7év Után Megújult Az Iwiw

7év után megújult az IWIW közösségi oldal,szerintem egész jó lett,és szép,és illik a modern korhoz is minden szempontból

A be jelentkező oldal


A személyes kezdőlap


és erről még a Blikk is irt :

Kicsinosították az iWiWet

Ráncfelvarráson esett át a legnagyobb magyar közösségi oldal, az iWiW. A felhasználók eddig is háborogtak a szájt maradisága miatt, sokan felhozva követendő példaként a hasonló portálok közül a világelső Facebookot.
A megújulás első lépéseként az oldal kinézetét formálták át, kisebb dizájnbeli változásokkal fűszerezve, ami már az első látogatáskor is szembeötlik a tapasztalatlan iwiwezőknek is. Az átalakulás természetesen nem megy döccenőmentesen, létezik olyan böngésző, amelyben egyelőre használhatatlan az oldal.

De nemcsak kívül, belül is fejlesztettek az oldalon. A profiloldal oldalsó menüjéből elérhető mától a „hírfolyam” funkció, amelyen keresztül értesülhetünk ismerőseink ténykedéseiről. Ha valaki módosította a profilképét, vagy csatlakozott egy klubhoz, mostantól nem maradhat rejtve előlünk.

Az idén hétéves iWiW fejlődése természetesen nem állt meg, második körben jönnek a kisalkalmazások is, amivel az oldal óriási lemaradást hoz be vetélytársaival szemben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése