Pages

2009. okt. 29.

Benkö Nagy Ő Showja - Update

Egyre több titok derül ki a Benkő villáról,és a hárem hölgyekről,tegnap végre már a Blikk is közzé tette azt a hirt,hogy a villát nagyon sokszor bérlik felnött filmek forgatására.Kovi még meg is erösitette azt a tényt,hogy itt felnött filmeket szoktak forgatni :

Rengeteg felnőttfilmet forgattam már ott, a helyszín ugyanis tökéletes az ilyen munkához – árulta el a Blikknek Kovi. – Persze a Benkő-show miatt át lett alakítva egykét dolog, de azonnal fel lehetett ismerni a házat, ami egyébként így, a televízió képernyőin keresztül is kívül-belül gyönyörű lett – tette hozzá Kovi.




Aki ezt ezek után sem hiszi még el,annak itt egy keményebb bizonyiték,vagyis inkább videó,most akadtam rá az egyik felnőtt videó megosztón



Nem múlhat el úgy nap hogy újabb titokra ne derüljön fény,szóval kiderült,hogy az hárem hölgy,történetesen Andi.Szóval mielőtt jelentkezett volna erre a showra,az előtt interneten "ismerkedett férj jelöltekkel".Azért írtam ezt zárójelbe mert nem is igazán ismerkedett,inkább csak a testével kereste a kenyerét.

2ével ezelőtt Andika állítólag Angyalka néven,és persze szőkén várta a kuncsaftokat mint Escort lány



Amikor viszont a Blikk ezzel kapcsolatban kérdezte,akkor bevallotta, hogy valóban ő szerepel a képeken, amit a hasán látható tetoválás tökéletesen bizonyít is, azt azonban tagadja, hogy valaha is pénzért szexelt volna.

– Rengeteg aktfotó készült rólam korábban, ugyanis két évvel ezelőtt, amikor felköltöztem a fővárosba, ezzel kerestem a kenyerem, de arra soha nem vállalkoznék, hogy pénzért áruljam magam – mondta a Blikknek Andi.


Benkőt ez viszont nem zavarja,mert hát ki ö,hogy előítélkezzen másokról.Andi ugyanis az első pillanattól kezdve őszintén közeledett felé, és Benkőt csakis ez érdekli.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése