Pages

2009. okt. 5.

A H1N1 És Ami Mögötte Van

Erre a hírre most akadtam ami saláta magazin nyitó oldalán olvasható,sőt még két darab videó is kapcsolódik hozzá,én inkább az utóbbit ajánlom megtekintésre.

Szóval a helyzet a következő adott egy virus amit egy erősen csengő reklám névvel látnak el pl.: H1N1,sertés influenza,stb..,és ehhez kifejlesztenek egy állítólag ártalmatlan vakcinát,ami mint később kiderül nem is olyan ártalmatlan,de aztán később rá kell jönnünk,hogy pont ez az ami igazán veszélyes az emberi szervezetnek,mert ebben az embere ártalmas anyagok találhatóak,köztük a higany is...és akkor az orvosok azzal jönnek,ha nem kapsz ellen anyagot,akkor megszívod,de hát ez persze nem igaz,és ennek az ellenkezője az ami igaz,mert hogy pont a vakcinával b*szol rá az életre...

Ez egy kicsit paranoiásan fog hangzani,de ezzel az injekcióval akarják csökkenteni az emberiség létszámát,mert már állítólag így is túl sokan vagyunk ezen a nyomorék földön.

és hogy ez az egész miért van ? Mert egyrészt magát a vírust Izraelben "gyártották",és ugye bár azért indult onnan ez az egész hajcihő,mert a gyógyszer gyáraknak akartak kedvezni,meg hát a szegény,nyugdíjas emberek nem igazán költenek túl sokat a gyógyszerekre,az emberek másik fele pedig inkább költi a pénzét rezsire,ital,ételre,meg mi egymásra,csak hát sajnos az emberekben van egy közös tulajdonság,sajnos mindenki figyel a médiára,gondolok én itt a televízióra.

Az emberek, a legfiatalabbtól a legöregebbig mind-mind nézik a kereskedelmi csatornákat,ami azzal jönnek,na most mindenki ijedjen meg a H1N1töl,majd akkor leszünk biztonságba,ha már kész lesz ellen anyag,és akkor mindenki be adhatja magának...Csak hát ez az oltás lebénítja a szervezetet!

Szóval hogy ha jót akarsz,akkor ne adasd be se magadnak,se családtagjaidnak az oltó anyagot..

Szóval sajnos ez a nagy büdös helyzet,de ha nekem nem hisztek,inkább be másolom azt amit a salátán találtam...

Kedves olvasók!
Ébredés menüpontunkat már régóta nem frissítettem, de most egy nagyon fontos videóval bővült a kínálat! Ezt a vonalat a jövőben induló magyarfoldre.hu weboldalon fogjuk tovább vinni, azonban minden perc számít a jelenlegi helyzetben. Úgy ahogy én is zsidó vagyok állítólag, ahogy Vona Gábor is, valamint Morvai Krisztina ügynök és még sorolhatnánk a lábra kélt pletykákat, úgy Drábik János is elmebeteg-ügynök-fasiszta és minden mi szem szájnak ingere. Drábik Jánosnak a most felkerült előadását mindenkinek személyesen szeretném ajánlani, mert közeleg az a bizonyos idő! Nem tudjuk és nem tudhatjuk, hogy pontosan mi fog történni, de az biztos, hogy a világrend nem nézi jó szemmel az egyre inkább ébredező társadalmakat és szinte bizonyos, hogy hamarosan tenni is fog e tendencia ellen! Ahogy korábban sem rémült meg a világháborúk kirobbantásától és ahogy napjainkban is népeket igáz le ha úgy tartja kedve, úgy ez a helyzet a jövőben sem fog változni. Drábik Jánosban és bennem van egy közös dolog! Ahogy ő, úgy én is ki vagyok tiltva a legtöbb helyről, hiszen majdnem olyan veszélyesek a dalaim az emberi elmére, mint az ő előadásai! Aki felelősnek érzi magát a saját életével kapcsolatban, az kérem tekintse meg az "új" videót! Biztosan fogtok a fórumban beszélgetni róla, de egyet érdemes előre leszögezni. A Drábik János által felsorolt tények nem mások mint tények. Nem hit és nem fantázia. Ilyen formán kár is róla beszélni, inkább adjátok tovább minél több helyre!
Kőházy Ferenc


És a videó !!!!!!!!

szólj hozzá: David Icke és a H1N1

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése