Pages

2009. okt. 26.

Ma este startol Benkö Dániel Valóság Showja

Mint már bizonyos hőforrásokból tudjátok ma este indul Benkő Dániel Feleség kereső show-ja,ahol 16 nőnemű egyed fog küzdeni Dánielért.A lányokat már nyár eleje óta castingelték,de csak 16 hölgy került be,és már a forgatásoknak a nagy része is lezajlott már,de állítólag egy csomó jelenetet ki kellett cenzúráznia az RTL KLUB-nak,mert túl sok volt bennük a szexuális jelenet,de ezeket a cenzúrázott részeket később feltöltik az RTL Klub weboldalára,és aki akarja az majd ott megtudja őket tekinteni.



Benkő elmondása szerint :
Nem igazán értek egyet ezekkel a 16-os [5], 18-as karikákkal, mert meddig gyerek valaki? Egy 12 éves lány már ivarérett, egy 16 éves fiú pedig az életének duzzadó teljében van, és rettentően érdekli az erotika. Nem hiszem, hogy pont ebben a fogékony korszakban kellene őket eltiltani, sokkal inkább hagyni kellene, hogy begyűjtsék az információkat. De amit megtiltunk, ami tabu, az kivált egy extra érdeklődést, amitől a gyerek – aki egyébként már nem gyerek – tiltott gyümölcsként kezeli a dolgokat, és nem megfelelően reagál rájuk.Amikor érzi, akkor nézze. Amíg nincs jelen a szexuális érdeklődés, addig úgyis teljesen mindegy, hogy mit mutat a gyereknek, az nem fog érdeklődni.Abban a pillanatban, hogy elkezdi foglalkoztatni, már nem lehet tőle eltiltani, tudja meg teljes egészében, merre meddig. Egy majomcsaládban mindenki szeme előtt történnek ezek a dolgok, ezért nem születnek meg az aberrációk.


Söt Benkő még azt is mondta,hogy neki senki sem szólt,hogy fogja vissza magát,igy ö
a maximumot hozta ki magából,meg egy nőn amúgy sem szabad meglepedöni,még a sztriptízen sem lepődött meg,szerinte teljesen mindegy,hogy egy nő mikor vetkőzik teljesen meztelenre,ha levetkőzik,akkor akkor annak ott van az ideje,és az egyik versenyző,történetesen Andi,pont egy ilyen típus.



Szóval én szerintem ez a Benkő Dániel egy tökéletes nagy és szánalmas idióta,már mint,inkább vegye el feleségül Medveczky Ilonát,hiszen úgyis össze illenek mind a ketten,az egyik a himbilimbijét mutogatja miközben gitározik,addig a másik meztelenül táncol,két össze illő pár,és ne hogy már ilyen jó nők akarjanak már egy ilyen vén faroknak a felesége lenni.Tudjátok mi jutott eszembe ? Az első adást megnézzem,és majd írók róla egy véleményt.Addig is itt egy előzetes a műsorból,amit megtudtok tekinteni



Ja és tudjátok hogy mi az igazán csúnya dolog ? Hogy ezt a Valóság Show féleséget,pont a 4évadával induló Showder Klub elé rakták be,mert az egy igen színvonalas humoros műsor,míg a Benkő showja igen messze áll a humortól.Szerintem pont,hogy meg kellett volna fordítani a két műsor sor rendjét,és akkor nyugodtan adhatták volna Benkő show-ját 18as karikával,és így kevesebb jelenetet kellett volna ki cenzúrázniuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése